wat bleef er van al die mooie woorden
betekenden ze dan iets?
er viel nog zoveel te beleven
al wat nu overblijft, is niets
had je het maar een kans gegeven
denken aan alles wat je zei,
maakt me zo blij
behalve dan die laatste brief,
het geluk stortte in elkaar
want ik heb je nog steeds lief
waarom was alles plots afgelopen?
waarom vind ik de reden niet?
waar is het misgelopen?
vertel het me,
je bent de enige die het ziet
is er nog een beetje hoop?
weldra zou ik je moeten spreken
maar het is zo verdomd moeilijk
mijn hart zou breken
als ik van je zou horen
dat alle hoop was verloren