ik weet niet wat dit is
maar ik ben je kwijt
misschien wel voor altijd...
ik wou je echt niet kwetsen
maar dat is nu te laat...
een 'sorry' maakt nu niets meer goed
het is over, gedaan, voorbij
ik weet niet hoe het voor je is...
niemand in je armen
geen hand in hand over het strand
de zee lijkt nu heel ver weg,
net zoals jij,
is het nu voor altijd voorbij?
okee, we blijven vrienden,
heb je zelf gezegd
beste maatjes voor het leven
kga akkoord
we blijven vrienden, door dik en dun
je kan me echt alles vertellen
X