* Niets gaat zoals het zijn moet *
Niets gaat zoals het moet zijn
Ik blijf proberen,
Maar heb geen energie meer..
Voel alleen nog maar de pijn..
Velen praten me moed in,
Dat helpt voor even,
Maar ook ik weet,
Ik kan niet door op deze manier van leven..
Ik kan niet meer,
Ben totaal uitgeput
Niets gaat zoals het zijn moet,
Ik gedraag me als zon trut..
Hoe meer ik mijn best doe
Hoe meer er kapot lijkt te gaan,
Trillend van verdriet ga ik door het leven
Verdrietig probeer ik er vrolijk voor te staan
Maar ik kan niet meer,
Huil buien, woede, waarom het zo gegaan moest zijn
Ik wou mooi leven, maar ik zie in dat, nooit zal kunnen
Ik zal altijd overblijven in pijn!