Nooit geweten dat het zo voelt.
Nooit geweten wat er werd bedoeld.
Waarom is het zo gegaan?
waarom heb ik je dit aangedaan.
Je had het me nog zo gezegt.
Je had het me ook uitgelegd
Ik weet niet meer wat ik wil.
Want mijn hart staat nu stil.
Ik weet het, ik krijg spijt.
Het moest zo gaan,
maar alles heeft zijn tijd.
Nee, ik kom niet meer bij je terug.
Blijf nu niet bij deze tijd stilstaan.
Je weet, ik blijf van je houden.
Ik zal je ook niet vergeten.
Maar het verschil tussen ons is te groot.
En daar loopt het bij ons ook dood.
Ga nu maar verder met je leven.
Probeer om anderen net zo veel te geven.
En wie weet komt er ooit een dag,
dat het is alsof ik je voor het eerst zag.
Nee, nu wil ik je even niet meer zien.
Later weer misschien.
Maar vergeet één ding niet mijn lief,
je bent en blijft mijn hartendief.