* Niet zonder jou *
Ik kan niet door gaan
Niet zonder jou,
Jij was de gene waar ik op bouw
En nu ben je zomaar opeens weg..
Ik huil dag en nacht om jou,
Hoe had ik ooit kunnen weten
Dat ik je zo zou missen, dat ik je zo nodig had
Dat ik al mijn vrienden om mij heen vergat
Niets heeft meer waarde zonder jou
Ik kan niet zonder je, ik wil niet meer huilen elke dag..
Maar toch gebeurt het, ik kan niet meer niet zonder jou..
Ik wacht op de dag dat je mij weer mag
Maar nu, nu heb ik je zo hard nodig
Elke dag huilen, in de klas, op mijn kamer, overal
Het mag niet, maar ik kan niet verder meer
Ik ben overbodig
Ik kan niet, niet zonder jou woorden die me steken
Die jij ooit gezegt had
Ik zal ze herhalen voor dat
Je ze even vergat...
Jij wil niet dood, je wil gelukkig worden
Ik ben er altijd voor je,
Je ben mijn beste vriendin
Met jou heb ik weer zin..
En nu, huil ik om de woorden waar ik toen blij mee was,
Ik kan niet meer echt niet.. door leven op deze manier
Doet mij te veel verdriet...
I still cr¥