Je zei dat je van me hield
Maar wat is liefde voor jou?
Je zei dat je me nooit alleen zou laten
Maar toch sta ik hier, in de kou.
Zo eenzaam en verlaten
Voel geen liefde, voel me lauw.
Ik zie geen vogels meer, of bloemen
Niemand die ik meer vertrouw.
En tekens van liefde
vallen mij niet eens meer op.
Ik mis alles van ‘hiervoor’
Maar wat is ‘hiervoor’
Als er geen ‘hierna’ is?
Ik heb alle hoop verloren.
Als er al een toekomst is;
Ik zie hem niet.