Tranen
glijden als een zilveren stroming
langs je zachte wang
warm.
Glippen over je neus
vallen
in het eeuwige einde
alsof
je over een kolkende rivier zweeft.
Sterren dalen
in het koele water.
Eenzaam maar prachtig
spiegelen ze zich in de stroming,
en daar zit je dan
wenend