Met jou in mijn gedachten
de hele dag
Leef ik mijn leven
met een lach
Wat jij met mij doet
Dat voelt zo goed
Je maakt me leven weer mooi
Alles was een puinzooi
Nu laat ik alles in het verleden
Om mij te richten op het heden
Een toekomst met jou
is wat ik wil beginnen
Een mooie relatie opbouwen
en jou liefde voor mij winnen