Het heiligbeentje zit vlak boven je reet
ik vraag mij daarom ook af waarom het heiligbeentje heet!
zo vlak boven een pulserend stinkend gat
heilig lopen zijn
u bent zeker vergeten
ondanks alle pijn
hoe het is om uw neus er in te moeten steken
en na het halen van een zwarte neus
denken:
zeker Norrit gegeten......