vriendschap is als goud
..het is veel waard en je moet het behouden..
vriendschap is als vrede
..het brent geluk..
vriendschap is als vertrouwen
..je krijt steun in moeilijke tijden..
vriendschap is als jou en mij
..we blijven vrienden voor het leven..
zonder jou had ik het nooit gekund
X val, je blijft mn friend 4life X