denkend aan sterven zie ik oude gezichten
die net als mijzelf het einde zien komen
een belangrijke prediker van vrede is dood
ik geniet van de koren die niet in het zicht zijn
het brengt me terug naar dagen van jeugd
waar ik mijn eerste grote liefde ontmoette
enthousiast zingend in een oecumenisch koor
moge de prediker rusten in vrede
wat zou hij genieten van dit grote gedoe
ik zal blijven genieten van dit grote spektakel
maar ik moet toch een half uurtje naar de therapeut
om mijn zeer pijnlijke rug recht te trekken