Ik zit hier met veel pijn en verdriet, gelukkig is er niemand die het ziet.
Toch zou ik het graag iemand vertellen, zodat iemand me met mijn pijn kan vergezellen.
Ik doe het niemand aan, ik mag mezelf niet laten gaan.
Ik moet alles zelf oplossen, daar valt niet over te tossen.
Ik kan het wel omheen, zonder mensen om me heen.
Ik ga het zelf bestrijden, ik heb geen zin meer om te lijden, ik ga mezelf ooit bevrijden.