Uit mijn ooghoek vloeide een traan,
Een traan gemaakt van liefde.
Ik zag hem over mijn wang gaan,
Langzaam naar beneden.
Na deze traan volgden er meer,
Allemaal geboren uit angst.
Het deed me zoveel zeer,
Want ik was zo ontzettend bang.
Bang om je kwijt te raken,
Want ik kan niet meer zonder jou.
Ik weet het is onnodige angst,
maar het komt omdat ik zo veel van je hou.