Als alle moed lijkt verloren
alle dromen zijn vergaan
als alle angst de macht neemt
ik geluk niet meer zie staan
als mijn kracht me heeft verlaten
alle hoop verloren lijkt te zijn
als geluk me blijkt te haten
alles overspoeld met pijn
dan ben jij er met je woorden
je lach je steun je moed
en met van jou een dikke knuffel
weet ik,alles komt weer goed
die twee stevige armen
zo zachtjes warm om me heen
weet ik echt weer even zeker
zonder jou ben ik niet alleen…