Ik haat de afstand tussen ons
De afstand die haalt ons uit elkaar
Eigenlijk zou dat niet mogen
Door die afstand zijn we uit mekaar
Uit mekaar maar hopelijk niet voor lang
Als ik aan een leven zonder jou denk word ik bang
Bang voor alles wat er is
Bang om alles zonder jou te moeten doen
Zonder jou,
Zonder jou niet veel leven voor mij
Zonder jou ben ik niet altijd vrolijk
Zonder jou ben ik niks
Zonder jou kan ik niet me hele leven
Zonder jou kan ik niet alles beleven
Zonder jou kan ik niet
Zonder jou
Hoe kan die stomme afstand ons nou uit elkaar halen
Dat moet toch niet kunnen
En toch is het gebeurd
Maar hopelijk niet voor lang
Ik wil alleen zeggen dat ik heel veel van jou hou
En dat ik jou voor altijd vertrouw
En ik hoop dat die afstand ons niet lang uit elkaar kan houden
En dat lukt echt niet daarvoor houden wij teveel van elkaar