Gek zijn op twee, wie zit daar nu mee.
Zo erg is het niet, als je het nut ervan inziet.
De gevoelens doen veel, laten soms niks van je heel.
Het komt vast wel weer goed, als je weet wat je doet.
De code die je moet kraken, is voor de keuzes die je moet maken.