De zon die scheen
Toen jij verdween
Ik was weer vrij
Wat was ik blij
Na al die tijd
Eind'lijk bevrijd
Maar waarom doe ik alles fout
En waarom is het bed zo koud
De zon verdween
De maan die scheen
Tijd om op stap te gaan
Lange tijd niet gedaan
Niks meer uit te leggen
Niks meer hoeven zeggen
Maar waarom doe ik alles fout
En waarom is het bed zo koud
De zon verdween
De maan verdween
Het regent pijpestelen
Ik zit me te vervelen
Ik verlang naar jou
Maar hoe kan dat nou
Ik ben weer een vrije man
Nou, waarom huil ik dan ... ?