Op je levenspad:
loop elkaar niet voorbij
of wil de ander niet voorbijsnellen,
maar neem tijd voor de anderen
en wandel wat naast elkaar
en misschien moet je daar
wat moeite voor doen:
je tempo aanpassen aan de ander;
wat versnellen of vertragen,
maar het loont de moeite.
Maak er geen levensloop van,
maar een levenswandel.