Ik zou zo graag kunnen zingen
Moet mij bedwingen
Om al het mooie te weer leggen in een lied
En andere te ontnemen van hun verdriet
Om mensen het geluk te kunnen geven
Hun te laten genieten van hun leven
Maar mijn stem is niet geschikt
Daarom schrijf ik dit gedicht
Het leven is heel schoon
Als iemand je liefde toon
Mensen kijk om je heen
En zie hoe de zon weer scheen
De vogels hun lied fluiten
En bloemen weer ontluiken
Als jij geniet en leeft
Geef je alles aan die andere die om je geeft