Ik ben ik,
Ik ben mezelf
Ik ben misschien raar
Ik ben misschien anders
Maar ik ben mezelf,
daar heb ik voor gekozen heel bewust.
Ik wist dat het ging komen;
minachtende blikken,
gefluister over mij,
wat te zacht om er iets van te kunnen zeggen
net te hard am het te negeren.
Maar ik ga door,
met te zijn wie ik eigenlijk wil zijn
en daar ben ik trots op want ik ben ik.
Ik ben mezelf
ik ben ik
ik ben niet volmaakt.
Maar zo ben ik.
Ik weet wie ik ben
en ik weet wat ik wil.
Soms ben ik een prater,
soms ben ik heel stil.
Om mij te leren kennen
moet je dit leren...
Ik ben wie ik wil zijn
en zo moet je me accepteren!