Onrust in elke vezel van mijn lichaam
Is het mijn gedachte of die van jou?
Is het mijn traan of die van jou?
Vaak moeilijk om dit te plaatsen
Leer ik jou kennen of slechts mijzelf?
Het is als lopen op drie benen
Struikelend met mijn neus tegen de stenen
Is nu de kans op een toekomst met jou verspeeld?
Alleen omdat ik mijn gevoel met jou heb gedeeld?