Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
~*Waarom zei je vaarwel*~
Ik kan niet meer tegen pijn
Tranen stromen uit mijn ogen
Omdat ik niet meer bij je kan zijn
Waarom heb je me bedrogen
Ik loop dwars door de hel
Pijn en verdriet branden in mijn hart
Waarom zei je vaarwel
Het waren mijn gevoelens die je vergat
Ik kijk naar je
Vanaf een grote afstand
Bij de agrond
Sta ik aan de rand
Ik kijk de diepte in
En herken de diepte in je ogen
Het heeft geen zin
Maar waarom heb je me bedrogen
Tranen stromen uit mijn ogen
Ik ga dwars door de hel
Waarom heb je me bedrogen
Waarom zei je vaarwel
Reacties op dit gedicht
~*Monique*~ vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Liefjuh
:
Zondag, januari 08, 2006 23:09
Herkenbaar...
Succes en liefs
Over dit gedicht
Auteur:
~*Monique*~
Gecontroleerd door:
benji
Gepubliceerd op:
11 april 2005
Thema's:
[Verlies]
[Verdriet]
[JIJ]