* Voor me Kgt! *
Ik weet dat je het heel moeilijk hebt
Dat merk ik aan alles, hoe je doet
Wat je zegt, ik herken er zoveel in
En aan jou heb ik echt een goeie vriendin,,
Ik ben er altijd voor je, ik vind het niet erg om te luisteren
Ik ben er echt heel erg graag voor je..
De gedachte eraan dat jij weg zou zijn..
Dat bezorgt me veel tranen en pijn
Jij bent ook een van de weinigen die mij begrijpt
Ik wil je zo graag helpen,, adviesen geven
Dingen zeggen, die mij kapot hebben gemaakt
Die mij heel hard hebben geraakt
Zorgen dat die jou niet gaan overkomen
Jij verdient het echt waar om gelukkig te zijn
Echt te lachen, zonder je van binnen zo leeg te voelen
Jij verdient het zo, om te leven zonder deze focking pijn!
Ik wil je graag helpen eerlijk waar,
Ik kan het aan.. je moet zelf weten of je wilt praten
Maar weet dat ik er altijd voor je zal zijn,
Zolang je ons maar nooit zal verlaten..
Want ik hou veel te veel van je,
Om dat te laten gebeuren..
Ben er voor je altijd!!