Ik zag je al eens eerder in het verleden
Maar we hebben betreden het heden
Ging het om wat we deden
Of juist doordat we vermeden
Niet te vermijden
Is wat ze zeiden
Toch ging ik me bereiden
Op nieuwe tijden
Van blijdschap
Kreeg ik een trap
Voor haat
Was het te laat
Maar ik stond paraat
M'n ogen los op de straat
Samen met m'n maat
Niet goed maar kwaad
Nu op tijd
Maar toen te laat
Zwerfen door de late uren
Hopen dat het niet lang mocht duren
Laat en moe in m'n bed
M'n wekker op 1 uur gezet
Want de dag bestond uit uren
Geen middag
Geen nacht
Nooit gezien
Nu gevoeld
Begrijp ik nu eindelijk
Wat er met vrijheid word bedoelt ?