doelloos dwaal ik
als een schim van mezelf
persoon die ik eens was
kan het niet meer vinden
verstopt is mijn ziel
kan het niet meer vinden
doelloos dwaal ik
rond
schim van de persoon die
ik eens was
mijn eigen kracht
kan ik niet meer vinden
een schim
het enige wat over is