Als beste vrienden door het leven, meer kan ik je nu nog niet geven.
Alles doet pijn om me heen, jij voelt je net als ik alleen.
Het houden van is er nog, dat is belangrijk dat weet je toch.
Als onze liefde niet verder kan bestaan, moeten we als vrienden proberen door het leven te gaan.