Muziek en rook om onze hoofden,
vriendschap is wat we elkaar beloofden.
Het eeuwige geplaag, de absurde gesprekken;
nog een heel leuke avond alvorens te vertrekken.
Gewoon mezelf eens mogen zijn;
bij jullie voel ik me niet meer zo klein.
Nooit echte afspraken, we zijn gewoon daar;
een begroetingskusje en een aai over mijn haar.
Vertrouwde gebaren, bij jullie kom ik tot rust;
heb ik het moeilijk, dan word ik door jullie gesust.
Ben ik goedgeluimd, dan kan ik eens gek doen;
een biertje, wat grappen en een speelse zoen.
Als jullie er zijn, voel ik me goed en niet meer alleen,
dan vergeet ik de problemen waar ik thuis om ween.
Toch kunnen we nog meer over elkaar leren;
maar door jullie peptalk, al zoveel keren,
weet ik dat jullie om me geven.
Jullie brengen kleur in mijn nietig leven.
Laat onze vriendschap nooit voorbijgaan
en blijf me door dik en dun bijstaan.