Zie een meisje huilen
kga naar haar heen,
zeg haar,dat ze altyd bij mij mag schuilen
maar ineens...ze verdween
Ze verscheen,
maar verdween...
Zie een meisje,heel blij,
wil naar haar gaan,
kzeg,wil je lachen samen met mij
maar ineens...zag ik haar niet meer staan
Ze verscheen,
maar verdween...
Zie een meisje naar mij kijken,
vraag me af waarom
vriendin zegt,van jaloezie aan't bezwijken
voel me nu echt zo stom
Ze verscheen,
maar verdween...
Zie een meisje met een gebroken hart,
Wil haar vragen wat er is...
ze neemt weer een nieuwe start,
maar ik weet,er is iets mis
Ze verscheen,
maar verdween...
Zie een meisje met pijn,
nu komt zij naar me toe,
ze vraagt of ik haar niet even wil zijn
maar dan...roept ze lachend BOE!
Ze verscheen,
maar verdween...
Zie een meisje,heel verward
weer komt zij naar mij,
ze had een gebroken hart
maar is blij,met mij aan haar zij
Ze verscheen,
maar verdween...
-----------------------------------------------------------