Wees jezelf kijk me aan
wat vind je hier nu van?
Wees jezelf kijk me aan
en zeg me dat dit niet meer kan.
Wij samen,zo verschillend
andere doelen in het leven
Wij samen zo uniek
liefde is wat we konden geven
Is dat voldoende?
genoeg om ervoor te blijven gaan?
Is dat voldoende
om elkaar niet in de weg te staan?
Mij doet het pijn....
Onze relatie past niet meer in mijn dromen
jou doet het pijn....
uiteindelijk zullen we er toch samen achter moeten komen.