Lieve Mandy..
wat jij me geflikt heb vind ik hardstikke stom en je maakte een fout das heel erg dom ik ben niet echt boos meer maar je doet me f*ckinG veel zeer.
Waarom dacht je dat ik me was aan het aanstellen ?je zij als ik een probleem dat ik bij jou kon aan bellen en het dan allenmaal aan jouh kon vertellen.
blijkbaar kon ik je niet vertrouwen en kan ik helemaal niet op je bouwen.
waarom deed je dat in mij ogen was je een schat geboren in me hart maar je hebt het verpest, je zoekt het maar uit voor de rest.
maar toch ben ik niet boos maar teleur gesteld had je het maar gewoon recht in me gezicht vertelt. Ik dacht dat je het meende dat je er altijd voor me was. Ik heb het gevoel dat ik gevallen ben in een grote water plas.
Hoe kon je me zo laten geloven in jou terwijl je me nu gewoon laat staan in de kou. Waarom deed je het ? en deed je het met opzat om mij pijn te lijden ik dacht dat je voor altijd stond aan me zijden.
1 ding wil ik duidelijk maken,ik ben niet boos maar teleur gestel in dat je tegen me ging liegen ,ik wil niet nat je na dit gedicht bij me zou weg vliegen.
nou meid ik hoop ook niet dat na dit gedicht jij wel boos bent want je weet het komt goed als je mij kent.
dikke zoen shirley !!