Ze zeggen geen berg te hoog
Beweren geen zee te diep
Maar wat zijn zeeën en bergen
Ze kunnen ons geen moeite vergen
Samen dingen overwinnen
Een nieuwe weg beginnen
En telkens wat verder geraken
Nee, ons kunnen ze niet raken
Ben ik niet bij jou
dan koester ik gedachten
Bergen, ze kunnen wachten
want 'k schuif ze opzij
Zeeën laat ik betamen
Ik wandel er voorbij
Liefst nog samen met jou
op een strand of in een vallei
't maakt niet uit waar
Ik wil je dicht bij mij