Eeuwig verlangen
Ik zal altijd naar een leven
zonder mijn verleden blijven verlangen
een leven zonder zorgen en waar ik
iedereen mijn liefde kan geven
Ik zal altijd naar een dag
zonder nare herinneringen blijven verlangen
een dag zonder innerlijke pijn
maar één met op mijn gezicht een glimlach
Ik zal altijd naar een uur
zonder mijn onzekerheid blijven verlangen
een uur zonder te denken, wat vinden ze van mij?
maar dat ik trots ben, ook op mijn figuur
Ik zal altijd naar dit blijven verlangen
en wetende dat dit
eeuwige verlangen nog lang
in mijn hoofd zal rond hangen
*****