Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
je armen om me heen
ik mis je armen om me heen
en jouw lippen
zachtjes op de mijne
ik mis jouw vingers in mijn haren
en jou handen kriebelend over mijn rug
alles aan je mis ik nu je weg bent
ik durf mijn ogen niet te openen
om alles buiten te zien
de werkelijkheid
doet zoveel pijn
als je het dromen
eenmaal gewend bent
maar zonder jou
kan ik niet dromen
en wil ik niet meer
in leven zijn
dus kom terug
en laat me dromen
en laat me weer
deel van je leven zijn
want kvoel me zo alleen
als je zo ver weg bent
Reacties op dit gedicht
marjoleincris vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
marjoleincris
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
14 augustus 2001
Thema's:
[IK]
[Houden van]
[Eenzaamheid]