Luister naar..........
Luister naar de zingende volgels
zij zingen een mooi lied, speciaal voor jou
ze doen dit niet zomaar want
ze weten hoeveel ik van je hou
Luister naar het getikt van de regen
al die druppels staan voor elke dag
van ons leven maar ook
voor hoe graag ik je mag
Luister naar het gefluister van de wind
de bladeren vertellen over ons leven
waarin wel elkaar in voor- en tegenspoed
heel veel liefde zullen geven
*****