Je vertelde me dat je me graag zag,
toen ik naast je lag.
Je zei me: "ik hou van jou,",
"je bent alles wat ik ooit wou."
Toch liet je me daar staan,
en praatte je over weggaan.
Ik wou dat niet,
is er dan niemand die dit ziet?
De tranen vielen van mijn kin,
heeft het nog wel zin?
Ik wil je gewoon terug,
samen, rug tegen rug...
- 16 -