Waarom gedraag je je zo anders?
Is het omdat je vrienden er zijn?
Vroeger waren er nooit spanders,
vind je het niet meer fijn?
Telkens er iemand komt,
verander je,
alsof alles verstomt,
hou je nog van me?
Zou ik alles voor je betekenen,
je zou die dag naar mijn huis komen,
uren verstreken, ik bleef op je rekenen,
ik bleef maar dromen...
- 16 -