Maskers
Ze hangen al jaren in m'n kast, ik draag ze al jaren...
Wanneer ontdek ik wie ik werkelijk ben?
Zullen die maskers altijd mijn identiteit zijn?
Een mens moet leven zoals die is,
maar als ik niet weet hoe ik ben, kan ik ook niet leven zoals ik ben!
Ik ben veels te bang om in de grond getrapt te worden,
doe me daarom zo voor zoals mensen willen dat ik ben!
Te bang om weer het gevoel te krijgen, die ik de laatste tijd weer te vaak heb...een pijnlijk gevoel, een spontane brok in m'n keel!
Wanneer kan ik de maskers weg gooien?