In de vallei der doden,
respect aan de goden,
die ons het leven aanboden,
oude koningen in egypte,
ik zag ze in visoenen ik dacht dat ik tripte,
het universum draait om zijn as,
het is een punt ik begrijp het nu pas,
alles draait om alles,alles draait om niks,
god is in deze wereld mijn gids,
om het kwade goed te maken,
ben ik begonnen door the mic te praten,
eenzaam zwerven door straten die zijn bedorven,
links rechts zie ik geldwolven,
mannen en vrouwen met ogen vol tranen,
die zich als water een weg door de branding banen,
dwaze mensen die dealen stelen,
ze zeggen dat ze zich vervelen,
dat de omgeving hun hebben gecrieeert,
hebben ze dan niks van het leven geleerd,
in de vallei der doden,
respect aan de goden,
die ons het leven aanboden,
ik huil van binnen wat is er aan de hand?
profeten als jesus allah houden het in de hand,
kraken mijn verstand,
wanneer je leeft zal je sterven,
6 voet beneden zal je bederven,
of je wordt door de pijp des doods getrokken,
en dan is het van deze aardbol nokken,
alles draait om alles,alles draait om niks,
god is in deze wereld mijn gids......