jouw zus ging lang geleden heen,
pijn en verdriet verscheen.
Voor haar zoon zorgde je mee,
je leid hem en maakt hem te vree.
5 jaar geleden verloor je uw papa,
sindsdien ben je een engel voor uw mama.
Alles zet je opzei,
iedereen maak je blij.
Zonder aan 'ik' te denken,
je eigen leven in functie van familie schenken.
Je hebt zo'n groot prachtig hart,
ondanks zoveel pij, leed en smart.
Voor andere broer en zus bouwde je hun huis,
hielp je hun voort bij het maken van hun nieuwe thuis.
Mji leerde je respect en waarden,
niemand kan jou evenaarden.
Je helpt iedereen voort,
brengt mensen terug naar noord.
Jouw oudste broer, uwe god,
kreeg bezoek van het 'klote' lot.
"kanker" is het woord gesproken,
wat moet er nu in uw hoofd spoken?
Kan je dit nog aan?
nog een dierbare binnekort laten gaan?
Zonder dat je van iets weet,
verzacht ik een beetje uw leed.
Ik vroeg vriendinnen om voor jou lief te zijn,
om het verzachten van je pijn.
Zonder dat iemand weet waarom,
scherm ik mee je heiligdom.
roddel laat ik niet gebeuren,
ik probeer jou nu op te beuren!
Je moet sterk blijven,
om opnieuw te strijden.
Hou mama en familie recht
VECHT
Reageer je af op mij,
ik zet me mee opzij.
Ik kan er tegen en vecht mee voor jou,
wil je helpen in deze kou.
17 / 04 / 2005