Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Mijn ventje
Mijn ventje
door mijn waterige ogen
zie ik jou lieve oogjes
ik kan wel verdrinken
in die mooie blauwe ogen
het liefst kruip ik voor
altijd in je armen
en laat je me nooit
meer gaan
nog nooit was ik zo
gelukkig als nu
nu ik jou in mijn
armen kan sluiten
ik open me ogen
en zie alleen jou
jij die mij zo ontzettend
gelukkig maakt
ik lijk gek te worden
van verlangen
verlangen naar jou
armen om mij heen
17 april 2005
Reacties op dit gedicht
Zilveruitjuh vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Zilveruitjuh
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
17 april 2005
Thema's:
[JIJ]
[IK]
[Liefde]