Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
het leven van een poepje
O nee niet op mij
Ga alsjeblieft mij voorbij
ik lig hier tog braaf en wel
alsjeblieft niet zo snel!
o nee het wordt donker
niet die stap
nee stap niet hier
het is al zo krap!
Nee niet zo dichtbij
stap niet op mij!
Te laat.
Ik ben weg van de kei.
Dag kei! Hoi schoen..
Zeg nou zelf wat kan die schoen eraan doen?
Reacties op dit gedicht
eMii vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
DreamQueen
:
Woensdag, augustus 09, 2006 12:55
owkeej....melig gedicht
doei DreamQueen
Over dit gedicht
Auteur:
eMii
Gecontroleerd door:
~Marina~
Gepubliceerd op:
17 april 2005
Thema's:
[Verandering]
[Dood]