Ik zie je
Ik voel je om me heen
Ik hoor je
Maar toch voel ik me zo alleen
Je bent zo dichtbij
Maar ook zo ver weg
Ik versta niet meer
Wat je zegt
De donkere nachten
ZIjn nog niet voorbij
Ik zal op je wachen
Alsjeblieft, blijf bij mij
Ik kijk naar de sterren
Die glinsteren in de donkere luckt
Mijn leven gaat weer verder
Maar ik vlucht
Ik vlucht voor mijn tranen
Voor mijn pijn en verdriet
In het meer zwemmen witte zwanen
Maar ik zie ze niet
Verblind door de pijn
Ik voel me zo verlaten
Omdat ik niet meer bij je kan zijn
En ik had het zo goed in de gaten
In gedachten
Zal je altijd bij me zijn
Ik zal op je wachten
Ondanks mijn verdriet en pijn
~*16/04/2000...Was je er niet meer...Nu 5 jaar geleden...
R.I.P. Opa...*~