verdriet, teleustelling,herinneringen
Hier zit ik nu midden in de nacht
klaar wakker wie had dat gedacht
Opnieuw beginnen aan een ander leven
maar blijkbaar is me dat niet gegeven
Vraag me af waar dien ik toch voor
maar blijkbaar heefd niemand het door
Leefde mijn broer nog maar die zag mij anders
we waren er gelukkig altijd voor elkanders
Lijkt wel of iedereen strond heefd in zijn ogen
en of ze mij alleen als ik gereed sta mogen
Nooit eens even der bij stil kunnen staan
of effen helpen om door te kunnen gaan
Bah in wat een klote wereld leven wij
nee das toch echt helemaal niks voor mij
Allemaal zo denkend aan zijn eigen
niks geven alleen maar krijgen
Gadverdamme daar kan ik dus niks mee
en voel me nog meer een niemandalletje oke
Vraag me af waar heb ik het aan verdiend
had alles toch weer zo uit gekiend
Maar blijkbaar doe ik het altijd weer verkeerd
heb te veel gevoel en dat is verkeerd
Nu leren meer voor mezelf te kiezen
en de rest maar laten kniezen
Helaas dat zit niet in mijn karakter dus dan
blijf ik me eigen steeds weg cijferen dan
Maar eens zal het me toch wel lukken
heb nu even erg klote bui en nukken
Mis me broer meer dan ik zeggen kan
maar niemand vermoed het dus dan
Veels te vroeg van me heen gegaan
mag ik daarom ff janken dan?