duistere kracht
omarmt mij
trekt mij weg
uit dit leven
wil hier niet
aan toe geven
duistere kracht
ga weg van mij
ik wil jouw
arm niet om me heen
als ik dit toesta
geef ik het op
om te leven
er zijn nog teveel
mensen die om me geven
duistere kracht
je hebt me al
zo ver in je macht
mag dit niet verder laten komen
geef al niet meer om mezelf
mag de rest niet wegjagen
maar hoelang moet ik nog zo doorgaan
hoeveel dagen