Weet je wel dat niemand mijn leven zo zinvol maakt
Niemand me tot in mijn diepste raakt
Niemand me geeft waar mijn hart om vraagt
Je geeft me jezelf, je ziel, je hart, je bent de enige
Ik zal je nooit vergeten
En dat kan je ook niet van mij verwachten
Ik zal altijd van je blijven houden
En je bent altijd in mijn gedachten
Ik wil elk moment van de dag bij je zijn
Ik wil elk moment met je delen, van vreugde tot pijn
Ik wil elk moment van je genieten, gewoon omdat ik van je hou
Sorry ik moet dit bekennen, ik ben verslaafd aan jou!