Dat was het dan na al die tijd,
Het is voorbij, ik ben je kwijt.
We hadden het altijd fijn,
Nu zal het nooit meer zo zijn.
Lange brieven schreven we samen,
Waardoor we weer nader tot elkaar kwamen.
Samen zoveel meegemaakt, hele verhalen op papier,
oh was je nog maar hier.
Maar langzaam raakte je op, je kon het niet meer aan,
Voortaan zal ik zonder jou verder door het leven gaan.
Het is iets waar ik maar niet aan wen,
Je was mijn aller-aller fijnste balpen!