ik heb gewoon geen zin meer,
voor mij is het leven opgebrand,
het is zo zwaar zo moeilijk zo traag,
ik wil gewoon stoppen,
nooit wakker worden uit mijn dromen,
mijn leven is gewoon kapot gegaan,
het zit vast ik ben op moe,
ik wil rusten,
maar moet elke morgen weer moed nemen,
om op te staan,
steeds weer een stap elke dag weer,
dan veeg ik mijn leven bij elkaar,
en moet ik weer opnieuw beginnen,
maar verlies elke keer,
steeds zet ik mijn eerste stappen,
waarheen weet ik nog niet,
zoeken naar rust,
waar ik niet wakker hoef te worden,
en dromen mag zo lang als ik wil