Ik leef mijn leven
volg mijn hart
ik ben erg impulsief
maak vaak een te snelle start
Ik doe wat ik wil
reis overal heen
Leer nieuwe mensen kennen
niet alleen
Ik heb verschillende kanten
misschien wel een stuk of tien
Weinig mensen kennen mij goed
niemand heeft ze alle tien gezien
Wat is mijn indentiteit
hoe ben ik nou echt
ik volg mijn hart
doe ik dat slecht?
Ik wil alleen maar respect
respect voor wie ik ben
ik wil dat mensen zien dat ik speciaal ben
en dat ik mezelf weer herken
ik voel mezelf speciaal
is dit arrogant?
Of heeft iedereen dat gevoel
tegenwoordig in dit land
waarom ziet niemand dat tcoh
ben ik nog wel echt?
Nooit maakte ik mij zorgen maar nu
twijvel ik, komt er ook nog wat van mij terecht?