*EINDELIJK*
Eindelijk heb ik de knoop doorbroken,
Eindelijk die grote stap gezet,
Het ging wel met moeite,
Maar ik heb het gered !
Zie het nu in,
hij was niet goed voor mij,
heb nu een ander vriendje,
dus het is nu echt voorbij !
Dingen die hij me laat zien,
Dingen die die met me doet,
nu zie in echt in,
wat ik heb gedaan is Eindelijk GOED !
Het spijt me naat dat ik niet eerder naar je heb geluisterd ! ik hou van je en ben je dankbaar dat je toen met wes wat k ook deed toch mijn BESTE vriendin bent gebleven !