jesus help me uit dit dal,
waarom is het toch dat ik elke realtie verknal,
verwacht niet dat ik lieg,
of iemand op welke wijze dan ook bedrieg,
alles komt recht uit het ziel,
hoe kon het toch dat ik in dat gat viel,
vraag niet dat ik huil,
verwacht niet dat ik schuil,
denk niet dat het me spijt,
soms denk ik gewoon streetshit scheit,
de heer heeft mij gevormt,
ben al eens in mijn hart geraakt,
exvrienden hebben mijn hart gekraakt,
worden ze nu van de straat bijelkaar geraapt,
een mens is als een aap,
leert kunstje alleen bij ons gaat het met zon vaart,
tot we ze weg brengen tot aan de bedevaart,
in het gras stikt het van de slangen,
ik hou het gras kort zo dat ik ze kan vangen,
geef ze een oordeel des doods,
shit ik weet wat het is ik kom uit de goot,
terug in de tijd vechten tegen drugs wat een strijdt,
maar god had mijn rug,
samen vervloekte we die drug,
demonen verjaagt uit mijn lichaam,
en nu in menselijke vorm zie ik ze weer voor me staan,
wachten als adelaars totdat ze dodelijk kunnen toeslaan,
genadeloos shit nee ik ben niet boos,
ik vervaag je van de aarde als een windhoos......